Billige tilskuerundersøgelser

Alle Musical Forums medlemmer tilbydes tilskuerundersøgelser meget billigt (data leveres i regneark for færdiggørelse af analysen).
De elekstroniske skemaer lægges ind på denne hjemmeside, hvortil der linkes fra de hjemmesider undersøgelserne vedrører. Alle data udfyldes af deltageren i undersøgelsen og gemmes således elektronisk. Dette betyder, at der absolut intet skal indtastes fra skemaer eller lignende, hvilket gør arbejdet med en undersøgelse/analyse meget let.

Skemaet skal dog opbygges, så det ligner den hjemmeside der linkes fra.
Skriv til Søren Wiilsbøll for at få en god pris Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Nedenfor et eksempel på den første side af et skema og et udpluk af en enkelt side af den analyse, der følger. Det viste udpluk er en bearbejdet version af regnearket og koster dog et symbolsk beløb.

Der har været lavet tilskuerundersøgelser for:

  • Odense Musical Teater
  • Frøbjerg Festspil
  • Varde Sommerspil
  • Dronning Dorothea Teatret

E-Varde

TAnalyse

 

Et netværk bestående af:
Dronning Dorothea Teatret, Frøbjerg Festspil, H.C. Andersen Festspillene, Mastodonterne, Nordfynsspillene, Nyborg Voldspil, Palsgaard Sommerspil, 7-kanten, Vejle Musical Teater og Vilhelmsborg Festspil